Žákům došly v závěru síly

Na zimní stadion do Stříbra přijeli mladší žáci z Horní Břízy. Oba celky nastupovaly do prvního vzájemného zápasu s velkým nadšením. Hra se od samého začátku přelévala z jedné strany hřiště na druhou. Jako první se radovali ve čtvrté minutě ze vstřelené branky domácí, ale soupeř vzápětí srovnal stav utkání.

Do druhé třetiny lépe vstoupili hosté. Během první minuty dali hned dvě branky. Buldokům se podařilo ještě snížit v sedmé minutě, ale víckrát už nedokázali překonat brankáře hostů. Naopak hráči H. Břízy ještě jednou uspěli proti Radkovi Sládkovi, který chytal první dvě třetiny.

Ve třetí třetině nastoupil do branky nový brankář Buldoků Lukáš Nový. Úkol jeho spoluhráčů, který dostali od trenérů, byl hrát co nejdál od branky a v opačném případě pomáhat více v obraně. To se jim ale vůbec nepovedlo, a tak již v první minutě brankář poprvé kapituloval.

Buldokům postupně ubývaly síly a byli čím dál víc pasivní.

Trenéři Jan Šůcha a Pavel Bobr řekli k zápasu: „Zápas to byl pěkný. Pro naše kluky bylo obtížné udržet tempo se soupeřem, který měl ve svých řadách přeci jen o něco starší hráče. Výborně se ukázal náš nový brankář. Je vidět, že mu neschází chuť a nasazení. V trénincích se musíme zaměřit především na běhání."

HC Buldoci Stříbro - TJ ZKZ Horní Bříza 2:6
Třetiny:
(1:1) (1:3) (0:2)
Branky: 4. Šilhán, 22. Polánka - 6. Němeček, 16. Slabihoudek, 16. Sopr, 23. Něneček, 31. Němeček, 36. Slabihoudek
Tresty: 0:2

 

Hlavní sponzoři mládežnických týmů: