V závěru základní části tři vítězství v řadě

Jenom ve zkratce k posledním zápasům mladších žáků. Po nevydařeném víkendu v Blatné a pak poslední třetině s Dobřany, se Buldoci rozjeli k vítězným tažením.

Nejdříve v Třemošné po dramatickém průběhu v první a druhé třetině rozdrtili v mohutném náporu domácí šesti brankami v poslední třetině. Kluků kryl záda Radek Sládek a ačkoliv na začátku mu tam doskákaly čtyři míčky, v závěru byl stoprocentní.

TJ Tatran Třemošná - HC Buldoci Stříbro 4:12 (0:1,4:5,0:6)
Střely: 32:34, vyloučení: 1:1, využití přesilovek: 0:0, oslabení: 0:0
více zde

Do Stříbra v náhradním termínu přijela Plzeň - Litice proti, které nemohl nastoupit Mráček. I přesto si tým vedl velmi dobře, především se dařilo čím dál lépe hrající první "lajně" Hanzlík, Bárta, Svoboda, která byla u pěti ze šesti branek. Domácí svatyni tentokrát hlídali stejně dobře Pepa Kořínek a Radek Sládek. Jedno gólový náskok ze začátku třetí třtiny, pak stříbrsští uhlídali až do konce.

HC Buldoci Stříbro - TJ Plzeň - Litice 6:5 (3:2,2:3,1:0)
Střely: 21:26, vyloučení: 2:1, využití přesilovek: 0:0, oslabení: 0:0
více zde
 

K poslednímu zápasu základní části se Buldoci rozjeli do Písku. Čekal je tam soupeř, který si chtěl obhájit svoji pátou pozici, která dává ještě teretickou možnost postoupit do semifinálových utkáních. Buldoci si v průběhu první třetiny získavali převahu, ale šance byly na obou stranách. Větší štěstí měli Buldoci a dostali se do vedení. V další třetině stříbrští přidali na důrazu a přistupovali více do osobních soubojů, bez ohledu na věk a výškový rozdíl. V tomto směru velkou pochvalu zaslouží Pepa Kopf, který si dokonce zapsal do střelecké listiny druhým gólem v zápasu. Tento stav vytrval až do závěru poslední třetiny, kdy se soupeř odhodlal ke hře bez brankáře. Pod velkým tlakem píseckých se na podruhé povedlo trefit brázdnou branku Mráčkovi. Ve zbývající minutě zápasu pak dokonal porážku Písku Ebenhöh. Opět branku Buldoků hájili oba gólmani, tentokrát oba stoprocentně. První nula v sezóně.

HC Švantlův Dvůr Písek - HC Buldoci Stříbro 0:4 (0:1,0:1,0:2)
Střely: 22:33, vyloučení: 1:2, využití přesilovek: 0:0, oslabení: 0:0

Hodnocení trenéra: "V závěru sezóny se začlo Buldokům dařit, jen škoda že je jarní část tak krátká. Doma jsme sehráli na jaře pouze 3 zápasy. Velkou radost mám z toho jak se kluci sehrávají. Především první pětka. Taky je znát návrat "ztracený synů" - hokejistů. Uvidíme jak se nám bude dařit v nadstavbové části o příštích víkendech."
 

Hlavní sponzoři mládežnických týmů: