V útoku jsme byli velmi pasivní

V sobotu 6.11.2010 zavítali Buldoci do plzeňské hokejbalové haly k odvetnému zápasu s domácím týmem HBC Plzeň.

V první třetině byl vidět vyrovnaný duel. První branka padla až v 7. minutě zápasu. Buldoci si sice dokázali vytvořit šance, ale ty končily v lapačce domácího gólmana.

Vývoj druhý třetiny byl podobný s tím rozdílem, že stříbrský měl velký problém usadit se v útočném pásmu. Tíha zápasu stála na obráncích, kteří se vraceli na střídačku zcela vyčerpaní, což se nedalo říct o útočnících. Jejich aktivita byla velmi nízká.

Do třetí třetiny nastoupili Buldoci pouze se dvěmi pětkami s tím, že hlavní prostor dostala první pětka. Ta se však nedokázala prosadit ani v šestiminutové přesilovce. Naopak nešťastně inkasovala, když si brankář Nový skopnul patou míček do branky. Od tohoto momentu se už zápas dohrával v původní sestavě.

 

K zápasu dodal Václav Šůcha: „Mrzí mě přístup některých hráčů, kteří nedají do zápasu vše. Na ploše se honí jen několik hráčů a ostatní tomu přihlíží. Musel bych se opakovat, kdybych tady říkal, že největší naším problémem je morálka týmu.  Při trénincích několik hráčů vystupuje jako mistři světa. To se bude muset změnit, i kdybychom se museli s někým rozloučit. Na druhou stranu musím pochválit výkon brankáře i obránců. Střely na branku to  jasně dokládají.“

 

HBC Plzeň – HC Buldoci Stříbro 4:0 (1:0; 1:0; 2:0)

Střely: 32:20 (9:8; 13:6; 10:6)

Vyloučení: 4:1

Fotky ze zápasu

 

Hlavní sponzoři mládežnických týmů: