V prvním zápase sezóny Buldoci rostříleli soupeře

Ve Stříbře odstartovala prvním zápasem nová sezóna MČR starších žáků. Domácí celek přivítal nováčka soutěže TJ 1.LHC Kralovice. Buldoci se do kralovických pustil opravdu s velkou chutí a odprvního okamžiku bylo jasné kdo je na hřišti pánem. Skóre otevřel benjamínek týmu Kopf po nahrávce jediné dívky v týmu Kratochvílové. Domácí se během první třetiny dostali do čtyřbrankového vedení, až v závěru domácí obrana podcenila rozehrávku a po ztrátě míčku soupeř poprvé skóroval.
Ve druhé třetině se hra trochu vyostřila a začalo se vylučovat. Stříbrští vedli 7:1 a zápase byl rozhodnutý. Vzávěru druhé třeniny jejich tlak značně polevil. Kralovický hráč využil hrubé chyby domácího gólmana při rozehrávce míčku.
Na začátku třetího dějství kapitán domácích Hanzlík byl vyloučen do konce utkání za napadení Hubky (jediného střelce Kralovic). Nervy na uzdě neudržel ani Polánka, který dostal menší trest za nesportovní chování. Přesto domácí i v oslabení dokázali přehrávat soupeře a nasázet mu další čtyři branky.
Hodnocení trenéra: "Vstup do zápasu nám vyšel. Netušili jsme jak silný soupeře Kralovice budou. První dvě třetiny nám vyšli výborně. Kluci hráli většinu času zodpovědně. Všechny tři "lajny" se dokázali prosadit. A až na pár zaváhání je musím pochválit. Trpkou příchuť zápasu dal kapitán Hanzlík, který velmi nesportovně si vyřídil účty s protihráčem. Něco podobného si neodpustil i Polánka. Podobný chování douvám se už nebude opakovat. Jinak s výkonem týmu jsem byl velmi spokojen. Uvidíme příští sobotu, to budeme hrát proti Třemošnéa to bude jiný kafe."

HC Buldoci Stříbro - TJ 1. LHC Kralovice 12:2 (4:1, 4:1,4:0)
střely: 36:10, vyloučení: 4:2 (Hanzlík do konce utkání), přesilovky 1:3, využití přes. 1:0, br. v oslabení 1:0

Hlavní sponzoři mládežnických týmů: