V Plzni se Buldokům daří

V netradičním čase, středa podvečer, přijeli Buldoci do Štruncových sadů k zápasu s Plzní - Liticemi. Litice v letošním roce nepodávají výkon s předchozí sezóny a prozatím jim patří poslední příčka tabulky bez jediného bodu. Možná to stříbrské kluky postavilo do role favoritů, což jim hlavně v první třetině, přivadělo ke zbrklým přihrávkám a chybám. Po hřišti běhali zmateně a soupeře je za to trestal. I přes všechny potíže dokázali dohrát první třetinu jednobrankovým vedením.

Ve druhé třetině Buldoci provedli nepatrné změny ve formaci a výsledek se brzy dostavil. Stříbrští hráči začali tvořit hru a nepouštěli soupeře do žádných vážných akcí. A pokud se soupeři povedlo proniknout, tak narazili na hbitého brankáře Krejčího, který předvedl několi parádních zákroků.

Třetí třetina patřila jen Buldoků. Hrači se snažili hrát na co nejlepší skóre a sbírat body do kanadského bodování.

 

Hodnocení trenéra: "Do zápasu jsme nevstoupili zrovna nejlépe. Kluci se snažili všechno hrát, na jednoho jediného hráče. Vytvářeli tím velké chyby a soupeř je dokázal potrestat. Naštěstí jsme to ustáli a s postupem času jsme získavali čím dál více ze hry. Nakonec jsme soupeře jasně přehráli. Hanz s Mrakem opět uřadovali, ale připojili se k nim i další hráči. Strnad dal dvě branky a Svoboda jednu. Zase jsme museli za odměnu navštívit strejdu McDonalda :-)"

 

TJ Plzeň - Litice - HC Buldoci Stříbro 2:11 (2:3,0:3,0:5)

Střely: 22:27, vyloučení: 0:2, využití přesilovek: 0:0, oslabení: 0:0

Hlavní sponzoři mládežnických týmů: