Turnaj v Dobřanech - Souboj měst

Díky pozvání dobřanských jsme mohli hned na začátku nové sezóny vyzkoušet jak na tom jsme. Starší žáci zahájili náročný hrací den s ostříleným domácím týmem. Zprvu to vypadalo na pořádný debakl, ale pochvíli jsme se chytli a dokázali jsme držet krok se soupeřem. Dokonce jsme se dostali i do vedení. Bohužel dobřanský to obrátili. V závěru jsme si v powerplay vytvořili značný tlak na branku, ale vyrovnat se ná už nepovedlo. Zápas měl slušnou úroveň a spád. Předveli jsme pěkný výkon.

Ve druhém zápase s Novým Strašecím, který padl s domácím týmem vysoho 10:0, tak jsme dokázali vytvořit patřičný tlak a měli zápas pod kontrolou. Bohužel jsme přijali tempo soupeře a i když jsme vyhráli, nebyl to přiliš pěkný zápas.

V týmu jsme vyzkoušeli nové posily z Kladrub. Celkově musím turnaj SŽ hodnotit kladně. Doufám, že do prvního zápasu MČR vychytáme hlavní nedostatky.

Přípravka v kombinovaném složení s plzeňskými hráči dopadla na výbornou. Vyhrála oba dva zápasy. Nás však čeká těžký úkol sestavit kádr pro novou sezónu se stabilními hráči.

Konečná pořadí:
St.žáci:1. Šneci Dobřany, 2. Stříbro, 3. Nové Strašecí
Přípravky: 1. Stříbro, 2. Nové Strašecí, 3. Šneci Dobřany

 

Hlavní sponzoři mládežnických týmů: