Turnaj přípravek

V pátek 28.9.2012 nám ve Stříbře počasí přálo a zahajovací turnaj přípravek v hokejbale proběhl bez větších problémů.

Náš tým v prvním zápase s Tatranem Třemošná prohrál poměrně vysokým rozdílem 2:7. Je nutné připomenout zbytečné chyby domácích Buldoků a také to, že toto utkání bylo v nové sezóně jejich první zápas sezony. Své sehrála  nesehranost i nervozita na domácím stadionu.

V druhém vystoupení proti týmu Písku se začalo nejmladším Buldokům dařit a výsledkem 8:3 si udělali radost a potvrdili své schopnosti. Tým je tvořen pevným jádrem kluků, kteří již mají nějakou sezonu za sebou, ale i nováčci jsou příslibem, že bude žákovský hokejbal ve Stříbře pokračovat.

Na turnaji se představil úplný nováček v soutěži hokejbalu - TJ Start Bělá n.R., výsledky odpovídají začátkům, ale získáváním zkušeností se jistě posunou k lepším výsledkům.

Ostatní týmy HBC Škoda Plzeň, TJ Blatná Datels, HC Šd Písek, Tatran Třemošná a Buldoci Stříbro již mají zkušenosti z předchozího sezón.

Turnaj se sehrál ve sportovním duchu, bez zbytečných faulů a nevhodného chování. Jistě měli rodiče ze svých dětí radost a na klucích bylo znát napětí, bojovnost a snaha po vítězství.

Děkuji všem, kteří se věnovali organizaci turnaje, p.Kadaněmu za návštěvu a těšíme se na další turnaj u nás ve Stříbře. Za tým Buldoků trenér Petr.

Výskedky turnaje:

Buldoci Stříbro       Tatran Třemošná        2:7 (0:1, 1:2, 1:4)
HBC Škoda Plzeň     TJ Start Bělá n.R.       8:1 (2:0, 3:1, 3:0)
HC ŠD Písek            TJ Blatná Datels         16:1 (4:1, 6:0, 6:0)
Tatran Třemošná     HBC Škoda Plzeň        10:1 (3:1, 3:0,4:0)
TJ Blatná Datels      TJ Start Bělá n.R.       11:3 (5:1, 2:2, 4:0)
Buldoci Stříbro        HC ŠD Písek               8:3 (2:1, 2:2, 4:0)

 

Hlavní sponzoři mládežnických týmů: