Dobrý výkon Buldoků vyšel na prázdno

V sobotu 9. října poprvé v letošní sezóně Buldoci vyjeli na hřiště soupeře, tím jim byl více mistr předchozí sezóny TJ Snack Dobřany.

Buldoci vedení staronovým kapitánem Tomášem Mráčkem dokázali hrát vyrovnaný zápas. Hra se přelévala z jedné strany na druhou a skóre bylo po většinu zápasu vyrovnané. První branka padla až v 8. minutě zápasu z hole domácího Kurtiše. Buldoci rychle odpověděli střelou Polánky a stav 1:1 vydržel do 18. minuty, to opět poslal dobřanský Šneky do vedení Kurtiš. (Pozn. aut.: Zápas hraje se 3 x 12 min.)  Mráček vzápětí vyrovnal 2:2. Dobřany se dokázali opět do vedení.

Na začátku třetí třetiny Hanzlík vyrovnal na 3:3, ale ve 31. a 34. minutě Dobřany odskočili na rozdíl dvou branek zásluhou, koho jiného než-li Kurtiše. Stříbrští hráči však bojovali až do samotného závěru zápasu. Ve 35. minutě snižoval Polánka a Buldoci se usadili v útočném pásmu, ale překonat dobře chytajícího Oplta se jim už nepovedlo.

Vedoucí mužstva V. Šůcha řekl k zápasu: "Byl to parádní zápas, domácí pořadatelé vytvořili skvělou atmosféru. Naši kluci předvedli dobrý výkon, sehráli vyrovnaný zápas se zkušeným soupeřem. V závěru jsme si dokázali vytvořit tlak na soupeře, ale na stažení dvou brankového manka to nestačilo. Doufám, že se nám příště bude dařit lépe, to přivítáme doma Horní Břízu."

TJ Snack Dobřany -  HC Buldoci Stříbro 5:4

Třetiny: (1:1) (2:1) (2:2)
Střely: 27:25 (8:6) (9:7) (10:12)

Sestava Buldoků: Nový, Rytíř, Šůcha, Mráček, Polánka, Hanzlík, Bárta, Kalčík, Blábol, Šilhan, Svoboda, Krejčí, Ebenhöh, Matulka, Strnad, Kopf, Kopet, Tintěra

Fotogalerie

 

Hlavní sponzoři mládežnických týmů: