Nadstavbová část MČR MŽ Západ,Jih

U mladších žáků se soutěž rozdělí na čtyřčlennou skupinu (1.-4. po zákl. části) a pětičlennou skupinu (5.-9.). Následují dva jednodenní turnaje v každé skupině a v každé kategorii. V soutěži mladších žáků jsou to termíny 29.4. a 5.5.

LK RSHb Západ s ohledem na momentální tabulkové pozice jednotlivých týmů navrhuje toto rozdělení:
 

Mladší žáci:

- skupina 1. – 4.: 29.4.-Dobřany, 5.5.-Č. Budějovice;

- skupina 5. – 9.: 29.4.-Písek, 5.5.-Horní Bříza.

V pětičlenných skupinách odehraje každé mužstvo vždy po dvou zápasech během jednoho turnaje. Ve čtyřčlenné skupině MŽ odehrají na prvním turnaji (29.4.) po dvou zápasech a na turnaji 5.5. jedno utkání.
 

Do další části přecházejí týmy s dosaženým počtem bodů v základní části, tabulky obou skupin však budou oddělené. Žádné mužstvo ze skupiny 5.-9. místo (MŽ) po rozdělení soutěží na skupiny tak již nemůže předstihnout týmy ve skupinách hrajících o celkové prvenství.

Jak bylo uvedeno na schůzce zástupců mládežnických mužstev regionů Západ a Jih v Písku, pořadatelské týmy a mužstva z bezprostředního okolí pořadatele se budou podílet na nákladech za rozhodčí na daném turnaji. Každý takový tým uhradí 20% z celkových nákladů na rozhodčí. Zbytek celkových nákladů na rozhodčí uhradí RSHb Západ, jehož LK obě žákovské soutěže řídí.

 

Přesné rozpisy zápasů a konkrétní a podrobné pokyny pro týmy i pořadatele Vám rozešlu co nejdříve po odehrání posledních zápasů základní části, tedy 23.-24.4.2012.


 


 

Hlavní sponzoři mládežnických týmů: