Hokejbal přípravka: Radost z vítězství pokazila autonehoda na cestě domů

K poslednímu turnaji podzimní části hokejbalové soutěže vyrazil nejmladší celek Buldoků do plzeňské hokejbalové haly.

V prvním zápase čekal na stříbrskou přípravku domácí celek HBC Plzeň. Ač byli domácí hráči v početní přesile, na ploše nedokázali vyzrát na stříbrského gólmana Lukáše Novýho. V první třetině to byl právě on, kdo držel Buldoky nad vodou. Postupem času si Buldoci vytvořili několik dobrých šancí, ze který dokázali dvakrát skórovat.

HBC Plzeň - Buldoci Stříbro 0:2

 

Díky změnám způsobený neúčastí sušického týmu, nastoupili Buldoci proti blatenským Datlům. Úvod se stříbrským příliš nepovedl, ale dokázali po samostatném střílení srovnat. S přibývajícím časem blatenským ubývali síly, čehož využili Buldoci bez zaváhání. Na začátku třetí třetiny vedli 3:1. V polovině poslední třetiny blatenský trenér po dohodě, ukončil zápas pro zdravotní problémy svých hráčů.

Buldoci Stříbro - Datels Blatná 3:1

 

Komentář trenéra: "Na turnaj jsme jeli po velké marodce, to se odráželo i na konici většiny hráčů. O to víc si vážím jejich bojovnosti, hlavně v prvním zápase proti Plzni. Velkou pochvalu zaslouží gólman, který podržel tým v kritickýck okamžicích. Dobře hrála i obrana, hlavně proti Blatný, kde si dokázala ohlídat zkušené hráče. Po zápasu jsme měli radost z výher a posunu v tabulce, ta však dloho netrvala. Při zpáteční cestě měla jsedná posádka nehodu, kdy auto skončilo na střeše mimo vozovku. Naštěstí se nikomu, kromě auta, nic nestalo."

Hlavní sponzoři mládežnických týmů: