Hokejbal: PowerPlay nevyšla

Letos poprvé vyrazili stříbrští mladší žáci na hřiště soupeře, navíc ve velmi netradiční den a čas. Hrál se odložený zápas za umělého osvětlení a Buldoci začali velmi dobře. V 9. minutě utekl soupeři Hanzlík a po brejku poslal svůj tým do vedení. Na začátku druhé třetiny přišla rychlá odpověď. Šneci ve 14. minutě během 15 vteřin otočili skóre zápasu ve svůj prospěch. Na začátku 17. minuty se Buldokům povedlo vyrovnat, ale opět dobřanští minutu na to skórovali.
Do závěrečné třetiny šli hráči Stříbra s chutí po prvních bodech a tu jim nesebrala ani další branka domácích. V poslední minutách si vytvořili tlak na soupeře a povedlo se jim snížit na rozdíl jediné branky. Nezbývalo nic jiného než odvolat brankáře. Bohužel první vyhození míčku skončilo v opuštěné brance hostí.

Komentář trenéra: "Kluci předvedli parádní výkon, bohužel udělali několik málo chyb, které je připravily o vítězství. Je znát, že z návratem zkušených hráčů dokáže celý tým hrát pěkný hokejbal. Škoda, že nám víc nevyšel závěr. Myslím si, že remíza by byla zasloužená."

 

TJ Snack Dobřany - HC Buldoci Stříbro 5:3 (0:1, 3:1, 2:1)
střely 30:21
 

Hlavní sponzoři mládežnických týmů: