Hokejbal: Buldoci rozhodli až v poslední minutě

Poprvé stříbrští Buldoci zavítali na hokejbalové hřiště do Třemošné, kde je čekal v tabulce druhý Tatran. Buldoci se museli vyrovnat s absencí několika klíčových hráčů, přesto šli do zápasu s touhou po vítězství.

V prvních třetině se hrálo dlouho za bezbrankového stavu, všechny střely úspěšně likvidovali oba gólmani. V 9. minutě přihrál Polánka Blábolovi a ten prostřelil domácího Berana.

Ve druhé třetině stříbrský brankář Lukáš Nový předvedl výborný zákrok, když ukázal soupeři semafor jako zkušený matador. Přesto v 17. minutě nestačil na dorážku Fujana.

Do poslední třetiny se nastupovalo za stavu 1:1. Po dvou minutách hry našel Hanzlík přesnou přihrávkou před brankou Polánka, který stál na správném místě ve správnou dobu, zvyšoval na 1:2. Tatranu se povedlo opět vyrovnat na 2:2 brankou Kuchovskiho. Minuty ubíhaly a napětí vzrůstalo. Půl minuty před koncem zápasu byl vyloučen hráč Tatranu a devět vteřin stačilo Buldokům k potrestání domácích. Vítězný ortel vykonal Tomáš Hanzlík. Domácí se ještě snažili vyrovnat, ale marně.

Zápas shrnul vedoucí mužstva Šůcha: „Dnes jsme chtěli hodně vyhrát, abychom neztratili kontakt s ostatními týmy. Bohužel nám nepřijelo několik kluků. Navíc si pořád zvykáme na asfalt, který dělá hráčům stále problémy. V tomto zápase jsme dokázali jít vždy jako první do vedení, ale potom jsme zase polevili a přišlo vyrovnání. Vítězný gól přišel v pravou chvíli. Musíme ještě hodně zapracovat na disciplíně a nasazení ve hře u některých hráčů.“  

 

TJ Tatran Třemošná - HC Buldoci Stříbro 2:3 (0:1, 1:0, 1:2)

Střely na branku: 24:19 (9:6, 7:6, 8:7)

Vyloučení: 3:2

Využití: 1:1

Hlavní sponzoři mládežnických týmů: