Buldoci v závěru zápasu vydřeli první bod

V sobotu 2. října nastoupili stříbrští mladší žáci ke druhému zápasu MČR v hokejbalu.

Na domácím hřišti Buldoci přivítali hráče HBC Plzeň. Od prvního hvizdu rozhodčího bylo patrné, že oba týmy jsou hladové po vítězství. Hostům se povedlo již ve třetí minutě dorazit odražený míček za záda domácího gólmana Lukáše Nového. Buldoci během několika sekund srovnali skóre gólem Tomáše Hanzlíka. V páté minutě se Plzni povedlo dostat opět dovedení.

V závěru druhý třetiny navýšili na rozdíl dvou branek a domácí mohli děkovat, že plzeňským hráčům chybělo patřičné štěstíčko při zakončení.

Ve třetí třetině domácí trochu přiostřili hru v napadání soupeře, za což byli třikrát vyloučeni. Přesto předvedli strhující závěr zápasu. Nejdříve Jirka Strnad přihrál v oslabení do samostatného úniku Tomášovi Hanzlíkovi a ten s přehledem vstřelil druhou branku a o necelou minutu později svým hattrickem srovnal na 3:3. Polánka měl ještě v posledních sekundách příležitost skórovat, ale nedokázal si přesně zpracovat míč.

Po té následovaly samostatné nájezdy, ve kterých byli lepší plzeňští. I přesto Buldoci předveli parádní hru a zaslouží velkou pochvalu.

 

HC Buldoci Stříbro – HBC Plzeň 3:4 (po SS)

Třetiny: (1:2) (0:1) (2:0) (SS 0:1)

Vyloučení: 4:2

Využití: 0:0

Br. v oslabení: 1:0

Střely na branku: (4:5) (6:7) (4:4)

 

Fotky ze zápasu jsou zde

 

Hlavní sponzoři mládežnických týmů: