Malý Buldoci si zastříleli

V sobotu 1. května sehráli malý Buldoci první přátelská utkání v hokejbalu.

Od letošního jara se žáci Buldoků připravují na účast v krajské soutěži v hokejbalu. Jedná se o alternativní sport podobný hokeji, ve kterém můžou plnohodnotně využít domácího zázemí. Jako první přípravná utkání byly naplánovaný dva zápasy s hokejbalisty z Třemešné.

V dopoledním utkání nastoupilo pouze jedenáct hráčů Buldoků i přesto hráči stačili rychle získat potřebný náskok (3:0), který si pohlídali až do konce zápasu. Závěrečné skóre bylo 3:1.

Po pořádném obědu se pustili do soupeře po druhé. První třetina skončila 2:1. Pak přišla gólová smršť. Během tři a půl minuty nastříleli domácí hráči šest branek za záda třemošenského brankáře. Stav zápasu po dvou třetinách byl 10:2. V závěrečné třetině skórovali Buldoci ještě čtyřikrát z toho tři branky dali během dvaceti vteřin.

Závěrečné skóre bylo 14:3.
Třetiny (2:1) (8:1) (4:1)
Branky: 1. Tintěra, 4., 11. a 13. Šilhán, 11. a 27. Hanzlík, 12. Svoboda, 14., 16., 19. a 26. Polánka, 14., 22. a 26. Mráček – 9. L Svoboda, 20. Karel, 28. Žabkovi
Vyloučení: 2:1

 

„Všichni kluci podali skvělý výkon a dokázali na hřiště přenést to, co se naučili během hokejových tréninků. Velmi rychle zapadli do týmu i nově příchozí kluci. Tím bychom chtěli apelovat i na další zájemce (kluky a holky) od 1. do pátých tříd, aby neváhali a vzali hokejku a přišli na tréniky, který se konají pravidelně každou středu a pátek od 16:30 hod. na víceúčel. hřišti.“

 

Fotogalerie

Hlavní sponzoři mládežnických týmů: