Buldoci nedokázali překonat píseckého gólmana

Do Stříbra dorazili k prvnímu zápasu sezóny mladí hokejbalisté a hokejbalistky z Písku. S Pískem se Stříbro utkalo poprvé, jelikož v letošní sezóně se hraje divize Západ a Jih společně.

Nervozita i nadšení do hry byla na hráčích zjevně patrná. Hned po zahajovací buly se dostala hra do pěkného tempa, hrálo se na obou stranách velmi vyrovnaně. Co do počtu střel byli na tom domácí lépe, bohužel si žádná nenašla skulinku kudy by prošla do branky. A jak se říká "Nedáš - dostaneš", získali vedení na začátku druhé třetiny hosté po střele Rychlíka. Hra se postupně přiostřovala. Buldoci toužili po vyrovnání.

Na začátku třetí třetiny mohl vyrovnat kapitán domácích Hanzlík, když održený míček nedokázal umístit do prázdné branky. Opět písecký Rychlík trestal a navýšil stav zápasu na konečný výsledek 0:2.

Slovo trénéra: "Kluci hráli vyrovnaný zápas, bohužel výkon píseckého brankáře byl lepší. Přesto hráčům patří pochvala. Uvidíme jak se bude dařit dál. Přístí neděli nás čeká další tým s jihu - České Budějovice."

Fotky ze zápasu jsou zde.

 

 

Hlavní sponzoři mládežnických týmů: