Buldoci konec hokejbalový sezóny nevypustili

Z posledních čtyř zápasů předvedli Buldoci ve třech skvělý výkon. V zápase s Liticemi dokázali vyrovnat nepříznívý stav zápasu z 5:1 na 6:6. Bohužel 19 sekund před koncem zápasu obdrželi, po trenérský chybě ve střídání mužstva, branku, díky níž byla veškěrá snaha vymazána.

TJ Plzeň - Litice v. HC Buldoci Stříbro 7:6   (4:1,1:1,2:4)

 

Další den nastoupili proti TJ Snyck Dobřany na domácí ploše. Tento zápas nepatři k těm povedeným. Soupeř stříbrský celek hladce přehrál. Bez sebemenšího zaváhání si odvezl plný počet bodů.

HC Buldoci Stříbro v. TJ Snack Dobřany 2:7   (1:2,0:2,1:3)

***** Fotky ze zápasů ***************

 

O týden později jsme naposledy vyjeli odehrát zápas na hřiště soupeře. Tentokrát Buldoky čekal papírově nejsnažší tým, TJ ZKZ Horní Bříza.  K velkému překvapení se domácí dostali ve 3 minutě do vedení. Po přestávce se Buldoci s velkou vervou pustily do soupeře třech minut již vedli 1:3. Od té chvíle diktovali hru a hráči Břízy se dostávali k ojedinělým útokům. V tomto zápase se nemohli hráči spolehnout na lídra týmu T.Mráčka a museli nechat na hřišti všechny síly. Velkou měrou tomu přispěl nový kapitát Adam Šilhan společně Tomášem Hanzlíkem, který odcházel na střídačku skoro počtyřech. Přesto pochvalu zaslouží všichni hráči, protože každý makal na plno.

TJ ZKZ Horní Bříza - HC Buldoci Stříbro   1:4     (1:0,0:3,0:1)

 

V neděli Buldoky čekal již dvakrát odložený zápas s HBC Plzeň. S týmem, který bojoval o postup. Buldoci na začátku druhé minuty velmi zaskočili všechny přítomné, když po přihrávce Hanzlíka úspěšně překonal plzeňského gólmana Šilhan. A ještě k většímu překvapení, stříbský celek po celé dvě třetiny měl více ze hry. Bohužel ve třetí třetině tlak plzeňských zesílil a po faulu Hanzlíka v přesilovce hosté čtyři minuty před koncem vyrovnali. O několik sekund později po hrubce obránce Šůchy v úniku poslal Poláček plzeňský tým do vedení. Buldoci už nedokázali razatně odpovědět a o to víc je mohli mrzet neproměněné tutové šance s první a druhé třetiny. Přesto to byl parádní zápas a všichni opět zaslouží pochvalu. Kdyby makali celou sezónu, určitě by v tabulce zaujímali jinou pozici.

 

HC Buldoci Stříbro - HBC Plzeň    1:2     (1:0,0:0,0:2)

 


Hlavní sponzoři mládežnických týmů: