2.NHbL: Za špatnými výsledky stojí nedostatečná disciplína některých hráčů

Závěrem podzimní části se tým mužů potýkal ze slabší účastí na zápasech. Nakonec museli vypomoct dorostenci. Bohužel v zimní přestávce si místo zlepšené kondice přivodilo několik dorostenců dlouhodobější úrazy. V prvních zápasech jarní části tak hokejbalový A-tým odjížděl do plzeňské haly sotva se dvěmi lajnami.

V zápase s HBC Plzeň B stříbrští Buldoci nedokázali v dané sestavě zastavit rozjeté zkušené borce a podlehli vysoko 9:1.

O týden později proti Viktorii Plzeň se zápas začal docela slušně, bohužel tradičně Burda neudržel nervy na uzdě a po neslušném vystoupení ho rozhodčí poslal do šatny. Tím se Budloci dostali do dlouhého oslabení (7minut), ve které soupeř neměl slitování a rozhodnul jednoznačně zápas. Konečný stav 10:1.

Zhodnocení trenéra Václava Šůchy: "Letos nám chybý hodně hráčů, někteří přestali hrát ze zdravotních důvodů, jiní se ještě věnují hokeji. Trápí nás marodka u dorostenců. Co mě nejvíc však mrzí je disciplína nekolika jedinců, která nám nedělá vůbec dobré jméno a hodně se podepisuje i na samotných výsledcích."

Fotky ze zápasu najdete zde.

Hlavní sponzoři mládežnických týmů: