Zaváhání ve třetí třetině Buldoci dohnali

V sobotu 22. října dorazila do Stříbra Třemošná k zápasu, který negativně ovlivnili výkony obou rozhodčí. O čemž svědčí i počet rozdaných trestných minut. V první třetině stříbrští hráči měli problémy se přizpůsobit právě jejich pojetí hry a nechali se zbytečně vylučovat a i když dokázali přečkat dvě vyloučení bez problému a jednu dokonce dvojnásobném oslabení nakonec v závěru třetiny v opětovném oslavení poprvé kapituloval domácí brankář Sláma. Ve druhé třetině Třemošná dokázala využít další přesilovku a přidala druhou branku. Domácí Buldoci ačkoliv měli střeleckou převahu, nedokázali překonat dobře chytajícího Krýsla v brance Tatranu.

S velkým odhodláním na zvrat v zápase nastupovali Buldoci do třetí třetiny. Ve čtvrté minutě po vyhraném vhazování v útočném pásmu snižoval Matoušek. Vyrovnání zařídil Kopet necelých pět minut před koncem hrací doby. Buldoci se snažili do poslední minuty o zisk všech tří bodů, ale nedokázali si poradit s gólmanem hostů.

Zhodnocení trenéra Václav Šůchy: „Mrzí mě, jakým způsobem přistoupili rozhodčí k zápasu, ale to nyní zde nechci hodnotit. Z naší strany jsme se nechali na začátku zbytečně rozhodit jejich výroky a méně se soustředili na samotný výkon. Stálé nás trápí koncovka, dokážeme držet míček, vytvořit si šance, ale často bez zakončení na branku. Dvě třetiny naše snažení vycházelo zcela na prázdno. Přesto jsem klukům věřil, že jsou schopní dotáhnout se na soupeře. To se nám nakonec povedlo. V nájezdech se na nás nakonec štěstíčko usmálo, i když dvě tyčky v prvních dvou nájezdech na klidu nepřidaly. Nakonec jsme byli rádi dva body, i když nepopírám, že jsme měli za cíl plný bodový zisk.“

HC Buldoci Stříbro — TJ Tatran Třemošná   3:2ss (0:1, 0:1, 2:0 - 1:0)
Střely: 26:15 Vyloučení: 9:10 Využití: 0:2

Hlavní sponzoři mládežnických týmů: