Zápas jsme si prohráli sami

V neděli 8. září vstoupili stříbrští Buldoci do nové sezóny ve 2. lize hokejbalu prohrou na domácím hřišti s Kasejovicemi. Hosté dostali Buldoky od samotného začátku pod velký tlak, ze kterého se v průběhu první třetiny jen těžko vymanili. V 11. minutě hráčům z Kasejovic povedlo poprvé překonat gólmana Sládka.

Ve druhé třetině se si Buldoci ještě více komplikovali možnost na vyrovnání skóre svým herním projevem, kdy se dopouštěli zbytečných faulů. Toho soupeř využil a dostal se nejdříve do dvoubrankového a posléze tříbrankového vedení. Stříbrští v závěru třetiny dokázali využít špatné rozehrávky Kasejovic a snížili po brance M. Rejdy na 1:3.

Třetí třetina vyzněla pro domácí již lépe, ale pouze se korigoval stav skóre na obou stranách na konečných 2:4. Druhou branku domácích si připsal Fišer ve 42. minutě.

Hodnocení trenéra V. Šůchy: „První zápas jsme si prohráli sami. Hráči se více soustředí na výroky rozhodčích, komentují každé písknutí a navíc dělají zbytečné fauly. Namísto toho, abychom přehráli soupeře, tak si navzájem otevíráme dveře na trestné. Na střídačce to pak vypadá jak někde na staročeském jarmarku. Pokud tohle kluci nezmění, pokud se nebudou soustředit na samotný výkon v zápase, tak nemůžeme uspět.“

Hlavní sponzoři mládežnických týmů: