Vstup Buldoků do krajské ligy se povedl na výbornou

V sobotu 20. září sehráli stříbrští Buldoci na domácím hřišti dva zápasy, nejdříve nastoupili starší žáci, kteří hrají MČR skupinu Jih, Západ a po nich si odbil premiéru složený tým mužů a dorostu v Krajské hokejbalové lize – Západ.

Starší žáci nedokázali navázat na skvělý výkon z pražského turnaje a úvodním zápasu sezóny podlehli 1:2 Suchdoly. Stříbrští žáci inkasovali velmi rychle první branku, na kterou dlouho nedokázali zareagovat. Po první třetině byl zápas kvůli silnému dešti na delší dobu přerušen. Ve druhé třetině domácí zlepšili svoji hru a vyrovnali skóre. Bohužel hosté ve třetí třetině zabrzdili Buldoky po vyhrané buly v útočném pásmu, ze které se znovu ujali vedení. Hosté si už dokázali udržet výsledek až do samotného závěru.

Buldoci - Suchdol 1:2 (0:1;1:0;0:1)
Střely: 13:16; Vyloučení: 3:2; Využití: 0:0; Oslabení: 0:0

Vstup Buldoků do krajské ligy se povedl na výbornou, oslabené Elefanty porazili 8:2. Začátek zápasu se sice moc příznivě pro stříbrské nevyvíjel, ale postupně Elefanty zahnali do jejich obranného pásma a odstřelovali branku hostí ze všech stran. Škoda jen, že díky mokré ploše Buldoci nemohli předvést svůj velký potencionál. Příští sobotu přijede do Stříbra "B" z Horní Břízy.

Buldoci - Elefants 8:2 (1:2,2:0,5:0)
Střely: 30:17; Vyloučení: 3:0; Využití: 0:0; Oslabení: 0:0

Hodnocení trenéra Václava Šůchy: „Zápas starších žáků hodně ovlivnilo počasí, díky vydatnému dešti se po první třetině zápas na delší dobu přerušil. První třetina byla v našem podání hodně nepovedená, obránci vyrobili mnoho hrubých chyb, nedokázali jsme si vůbec založit jedinou kloudnou akci. Ve druhé třetině se herní projev zlepšil, ale stačilo to pouze na vyrovnání. Ve třetí třetině jsme hráli asi moc křečovitě. Chyběla nám herní pohoda. Na trénincích si zápas ještě rozebereme a pokusíme se z toho poučit.
S muži se nám dařilo výrazně lépe. Sice jsme na začátku museli dotahovat. Zlom v zápasu přišel po neproměněné brance, když domácí bek sebral míček těsně na brankové čáře a z následného protiútoku jsme navýšili na 4:2. S prvním naším vystoupením jsem spokojený a věřím, že náš výkon půjde ještě víc nahoru.“

Hlavní sponzoři mládežnických týmů: