V zakončení byli lepší Panteři

Buldoci v minulém kole inkasovali od Havířova šestnáct branek. Zápas nepatřil mezi povedené a Buldoci si byli vědomi, jakých chyb se dopouštěli, proto se jich chtěli co nejvíce vyvarovat, aby konečný stav zápasu nebyl tak hrozivý.

Stříbrský celek vstoupil do zápasu s tím, že se „popere" o co nejlepší výsledek, což se mu z počátku i dařilo. Hra byla více než vyrovnaná a šance byly na obou stranách. Bohužel v zakončení těchto šancí byli lepší Panteři, kteří si během dvou čtvrtin zápasu vytvořili dostatečný náskok 0:5. Buldoci už jen dotahovali. Jakmile snížili, Havířov opět odskočil a nepřipustil, aby se zápas zdramatizoval.

Obránce Matěj Sýkora řekl: „V tomto zápase jsme byli Havířovu daleko důstojnějším soupeřem než minule. Škoda, že nám Havířov na začátku dost brankově odskočil a nám tam nic nepadalo, protože jsme měli šanci ho porazit".

HC Buldoci Stříbro - IHC Panthers Havířov 4:8
Čtvrtiny:
(0:2) (0:3) (2:0) (2:3)
Branky: 25. Mrkvan (Houdek), 27. Bárta, 48. Mrkvan (Šůcha), 48. Staněk (Houdek, Šůcha) - 5. Pecha (Staněk), 8. Saj (Maršálek), 15. M. Hanus, 17. Saj (E.Hanus), 20. Staněk (Saj), 37. M. Hanus (Pecha), 38. Maršálek,  47. Pecha (Saj)
Tresty: 4:6 (min)

Hlavní sponzoři mládežnických týmů: