Třeťáci a čtvrťáci si to rozdali na zimáku

Ve čtvrtek 2. října pořádali stříbrští Buldoci ve spolupráci se stříbrskými základními školami hokejbalový turnaj žáků třetích a čtvrtých tříd.


Vydařeného turnaje se zúčastnilo 8 týmů o počtu 47 dětí ze ZŠ Mánesova a Gagarinova ve Stříbře, ve kterém sehráli vyřazovacím systémem 7 zápasů. Nejdříve si školy zahráli o nejlepší tým své školy a po té se utkali nejlepší týmy obou škol o vítězný pohár Street Hockey 2014. Ve finálovém zápasu si pro vítězství došel tým ZŠ Gagarinova, který sice zvítězil pouze o jeden gól, ale výrazně přehrál soupeře ze ZŠ Mánesova. Finálové týmy obdrželi dárkové balíky a ostatní zúčastněný týmy balíčky sladkostí a drobné občerstvení. Bonusem na závěr byl zápas vítěze turnaje s buldočí hokejbalovou přípravkou, která si své vítězství pohlídala a zvítězila.
Pro velký zájem dětí ze ZŠ Mánesova byl zařazen ještě zápas jejich výběru opět proti přípravce. I tentokrát si Buldoci vybojovali vítězství.

Trenér přípravky Petr Němčák zhodnotil turnaj slovy: „Myslím, že se nám turnaj povedl. Soudím tak i dětských reakcí během celého dne a zájmu škol, které vyslali další třídy, aby přišli povzbudit své zástupce. Slyšel jsem zde návrhy, abychom turnaj brzy zopakovali. To je pro nás organizátory největší odměna. Děkuji všem dětem za účast a vzorný přístup během celého turnaje. Velký dík patří za podporu Českomoravského svazu hokejbalu, Lesů Města Stříbra s.r.o. a Komise pro kulturu a sport města Stříbra. Děkuji zástupcům škol za zájem a podporu, zástupci města Stříbra Karlu Lukešovi a zástupcům HC Buldoci Stříbro bratrům Šůchů za podporu při přípravě a konání turnaje.“

Hlavní sponzoři mládežnických týmů: