Střelecká impotence připravila Buldoky o další body

Po velké rošádě s Havířovem, který předvedl v následujícím utkání s Pardubicemi ještě lepší střelecký výkon, kdy vyhrál 19:2, Buldoci nastoupili proti domácímu celku z Chrudimi.
Buldoci dopláceli na časté vyloučení za podrážení či hákování, čehož soupeř využil v úvodní čtvrtině. Dvě branky ze tří padly v početní nevýhodě. Stříbrský celek také oslabil osobní 10. minutový trest Oty Mrkvana, který následuje za třetí faul v zápase. S přibývajícími minutami sebevědomí soupeře roztlo, naopak Buldoci nedokázali své útoky úspěšně zakončit. V závěru už brankář Dudík nedokázal čelit střelám soupeře a tak i tento zápas skončil pro hosty nepříznivým skórem 12:3.
Bylo chybou, že si Buldoci nepřivezli oba gólmany. Ještě hodně musí zapracovat na herním stylu, který v současnosti předvádí. Inlinové pojetí hry je odlišné od hokejového a to přináší Buldoků jednak časté vyloučení, tak i časté brejkové přečíslení ze strany soupeře.

 

IHC Eagles Chrudim vs. HC Buldoci Stříbro 12:3
Branky: 5. Turčáni (Kišš), 7. Nevečeřal (Pikhart), 12. Musil (Kavalír), 14. Komárek (Turčáni) 23. Novák (Komárek), 25. Komárek (Pikhart), 35. Turčáni (Čejka), 37. Pikhart (Komárek), 38. Kavalír, 39. Nevečeřal, 45. Turčáni (Kišš), 45. Turčáni (Novák) - 17.Jan Šůcha (Pavel Bobr), 32. Martin Sládek (Robert Reiss), 48.Jan Šůcha
Tresty: 10:20 (min)

Hlavní sponzoři mládežnických týmů: