Starší žáci nedokázali ani jednou bodovat

V posledním březnovém víkendu sehráli na domácím hřišti dva soutěžní zápasy jarní části MČR skupiny západ.
V pátek nastoupili proti favorizovanému soupeři z Dobřan. Od první minuty se hráči drželi trenérských pokynu a hráli defenzivní hru. Sice to nebylo pro oko diváka nic pohledného, ale nedovolili soupeři se výrazně prosadit. Tomu ani moc nepomáhala výrazná posila z řad plzeňských hokejistů. Bohužel nedokázali udržet čisté konto a soupeř postupně zvyšoval skóre. Přesto odehráli dobrý zápas v plném nasazení.

V sobotu přijel do Stříbra značné oslabený tým TJ Tatran Třemošná, na kterého si domácí tým věřil. První část vyšla na výbornou, Buldoci se dostali do vedení, které na začátku druhé třetiny ještě navýšili. Pak však přišel zvrat, domácí šli do oslabení, po kterých přišlo vyrovnání. Na to dokázali ještě zareagovat, ale aktivitu přenechali soupeři. Který potrestal střeleckou impotenci a otočil stav zápasu na konečných 3:4. Nepomohla ani závěrečná powerplay.

Hodnocení asistenta trenéra Romana Bubeníčka: "V zápase proti Dobřanům se hráči někdy sáhli až příliš před branku a nechali nepokryté obránce, čímž jim poskytli velký prostor a ze kterého pak dokázali skórovat. V závěru oporám Buldoků došli fyzické síli a na případný zvrat nebylo ani pomyšlení. Samozřejmě velký rozdíl byl v herním projevu obou týmů. V sobotu hráči nedbali pokynům ze střídačky, hrnuli se do útoků a následně propadali v obraně. Zápas ve kterém měli na to, aby hráče Tatranu jasně porazili si svojí nedisciplínou sami prohráli."  

HC Buldoci Stříbro - TJ Snack Dobřany 0:4 (0:1,0:1,0:2)
Střely: 11:24, vyloučení: 2:0, využití přesilovek: 0:0, oslabení: 0:0

HC Buldoci Stříbro - TJ Tatran Třemošná 3:4 (1:0,1:2,1:2)
Střely: 17:19, vyloučení: 5:3, využití přesilovek: 0:0, oslabení: 0:0

Hlavní sponzoři mládežnických týmů: