Přípravka: Buldoci se nezpamatovali z neuznaného gólu

Ke třetímu turnaji vyrazili stříbrští Buldoci do Kasejovic. V prvním zápase nastoupili k dohrávce z prvního turnaje proti TJ Blatná Datels. Zápas byl v první třetině vyrovnaný a hráči se snažili dodržovat pokyny trenérů. Zvrat přišel ve druhé třetině, kdy během chvilky Buldoci prohrávali 2:0, v závěru třetiny dokázali korigovat výsledek na 2:1. V poslední třetině si vytvořili potřebný tlak a velmi rychle srovnali výsledek. Bohužel už nedokázali přidat další úspěšnou střelu a tak utkání skončilo remízou.
HC Buldoci Stříbro – TJ Blatná Datels 2:2 (0:0,2:1,0:1)

 

Zápas s HBC Plzeň byl velmi vyrovnaný. Stříbrská přípravka dostala po odpískaném faulu možnost skórovat z strestného střílení. Toho se ujal Martin Svoboda a byl úspěšný (viz. foto). Ve druhé třetině měli trestné střílení i plzeňští, ale brankáře buldoků nepřekonali. To se povedlo až chvíly později. Do poslední třetiny "lépe" vstoupili Buldoci. Bohužel jejich branka nebyla uznána po chybě z jednoho z rozhodčích, který se upísknul. Tento moment se podepsal velmi výrazně na psychice hráčů. Od té chvíle nedokázali vzdorovat soupeři. Míče jenom vyhazovali před sebe a plzeňští hráči tak bez velkých problémů vstřelili tři branky.
HBC Škoda Plzeň – Buldoci Stříbro 4:1 (0:1,1:0,3:0)
 

V posledním utkání turnaje se utkali Buldoci s Tatranem Třemošná. Prní třetina byla bez nějakých větších šancí na obou stranách. Slabá chvíle přišla na Buldoky ve druhé třetině, to se soupeři povedlo třikrát překonat stříbrského brankáře. A i po snahách trenérů přeskupit hráče na hřišti, Buldoci neměli už síly na potřebný zvrat v zápase.

HC Buldoci Stříbro – Tatran Třemošná 0:3 (0:0,0:3,0:0)

Hodnocení trenéra: "První zápas odehráli kluci velmi dobře. Nebylo co vytknout. I ve druhém zápase proti Plzni hráli dobře. Pak přišel sporný okamžik, kdy nebyl uznaný gól a kluci to brali jako velkou křivdu. Je to těžký, ale musí se s tím naučit hrát. Nemá cenu se vyjadřovat k výkonu rozhodčích. V posledním utkání mě kluci trochu naštvali, ale až cestou domů jsem si uvědomil, že už jim chyběli síli. Je škoda, že jsme nedokázali dotáhnout ani jeden zápas k vítězství. Snad příště. Nyní nás čeká těžká práce, hledání nových zájemců. Musíme doplnit hráčský kádr, hlavně ročníky 1999 - 2002.

Hlavní sponzoři mládežnických týmů: