Povinné body zůstaly doma

První květnovou sobotu se již po čtvrté střetli Buldoci s HBC Plzeň –Litice, soupeřem, který letos uzavírá tabulku. Tentokrát litičtí dorazili do Stříbra s velmi zúženým kádrem, do zápasu nastoupili se šesti hráči a brankářem. Proti se postavili domácí s třemi útoky a dvěma obranami.

Celý zápas se prakticky odehrál v obraném poli soupeře. Během necelých pěti minut Buldoci vedli 3:0 a postupně navyšovali skóre až ke konečnému stavu 9:0.

Bohužel stříbrští nedokázali udržet po celou hru koncentraci, čemuž přispělo i sevření domácího útočníka dvěma hráčky soupeře. To natolik strhlo stříbrský mladíky, že jen stěží trenéři dokázali je vrátit do zápasu. Naštěstí je v danou chvíli dokázal podržet brankář R. Bubeníček.

Hodnocení trenéra: „Nepředvedli jsme moc líbivou hru, ale povinné vítězství jsme splnili, oba naši brankáři udrželi čisté konto. Na druhou stranu není příjemné hrát proti tak oslabenému soupeři, který všechny míče pouze vyhazuje. Kdyby nebylo výše zmíněného „útoku na hlavu a semknutí našeho útočníka dvěma děvčaty“, možná by kluci přidali ještě více branek. To však není to podstatné. Spíše mi mrzelo, že si v takovémto zápasu nedokážeme vyzkoušet herní situace, které trénujeme.“

 

HC Buldoci Stříbro – HBC Plzeň-Litice 9:0 (3:0,2:0,4:0)
střely: 36:10, vyloučení: 0:1, využití 0:0, br. v oslabení 0:0

Branky: 2. Kopet (Kratochvílová), 3. Tintěra (Šilhán), 5. L.Bubeníček (Rejda), 13. Sláma, 14. Šůcha (L.Bubeníček), 29. Kratochvílová, 31. Syrový (Kalčík, Hrad), 31. Sláma, 35. Šůcha (Šilhán)

Hlavní sponzoři mládežnických týmů: