Novinky z žákovských týmů - aktualizace

Zima nám pomalu končí a s ní i hokejbalové přestávka, během níž jsme nikterak nezaháleli. Pravidelně dvakrát týdně většina žáků trénovala hokej. V hokejové přípravě jsme se letos více zaměřili na práci z holí a přihrávky tak, abychom toho více využili v jarní části hokejbalových soutěží. Bohužel jsme zatím neměli možnost porovnat naše výkony s jiným hokejovým týmem. Přátelský zápas nás ještě tepřive čeká 8.3. od 18.00  s HC Domažlice.

 

Ovšem většina hráčů se už těší až sundají brusle a vrhnou se do rozjeté hokejbalové sezóny. Díky nabídce HCB Plzeň jsme již měli možnost sehrát 9.2. jeden přátelský zápas s mladšími žáky (viz. foto). Z pohledu trenéra musím říct, že hokejové tréninky a  fakt, že kluci oproti soupeři neměli pauzu, bylo zřetelně znát. Do týmu se velmi dobře zapojila dívčí posila týmu Denisa Kratochvílová a brankář Mates Krejčí si počínal velmi jistě.

 

Co nás čeká?

 

1. V jarní části chceme vyzkoušet organizační týmový server tymuj.cz. Z toho důvodu potřebujeme na všechny hráče, případně jejich rodiče kontaktní e-mailovou adresu. Tu nám zašlete na vaclavsucha@seznam.cz. (Co nejdříve.)

 

2. Po kontrole klubového účtu jsme zjistili, že někteří hráči nemají zaplacený členský příspěvek. Žádáme o doplacení.

 

3. Dále plánujeme větší náborové akce, podpořené lokálními streetovými turnaji za podpory regionálního svazu. Předběžně uvažujeme o  Kladrubech, Erpužicích, Černošíně, Bezdružicích a Kostelci.

 

4. Od března začínají hokejbalové tréninky. Z počátku, tj od středy 7.3. na asfaltovém hřišti u M.P.A., v tradičních dnech a časech (středa a pátek od 16.30 hod.). Na zimní stadion se přesuneme až bude nainstalovaná umělá plocha.

 

5. Od března se rozjedou i soutěže. V kategorii mladších žáků pořád existuje možnost postupu do semifinále MČR. 

Postupový klíč SE a FI MČR žáků 11-12.pdf (580,1 kB)

 

Bližší informace dostanete na trénincích.

Hlavní sponzoři mládežnických týmů: