Nová sezóna v hokejbalu

Prázdniny se přehouply do druhé poloviny a začátek sezóny se rychle blíží. Co nás čeká, jaké budou novinky?

Příprava na sezónu začne poslední den prázdnin, tedy 31. srpna od 17.00 hod. Tréninky budou opět každou středu a pátek od 17.00 hod.
První test v nové sezóně čeká přípravku hned první víkend. V neděli 4. září jedeme do Plzně na Turnaj minižáků 2011, který se koná v hale HBC Plzeň.

Do sezóny 2011-12 bychom měli nastoupit se dvěmi týmy, s mladšími žáky (vedoucí týmu Václav Šůcha, trenér Jan Šůcha) a přípravkou (vedoucí týmu Pavel Krejčí, trenér Václav Šůcha). Co se týká samotných soutěží, tak zatím je nám známo, že přípravka bude hrát formou deseti turnajů (na každém hřišti by se mělo hrát 2x pouze v Č. Budějovicích a K. Varech 1x). Turnaje sebudou hrát v neděli a přihlášeny jsou týmy - CSKA Karlovy Vary, TJ Tatran Třemošná, HBC Plzeň, HC Buldoci, SK České Budějovice a HC Písek.

Mladší žáci by měli hrát v nové sezóně Jihozápadní skupinu MČR, kde by mělo být přibližně 12 týmů (HBC Plzeň, TJ Tatran Třemošná, TJ Snack Dobřany, TJ ZKZ Horní Bříza, HC Buldoci Stříbro, TJ Plzeň Litice, HBC Kasejovice, SK Pedagog České Budějovice, TJ Blatná Datels, HC Švantlův Dvůr Písek) a hrálo by se dvou kolově. 

Další informace vám sdělíme ve chvíli, kdy je dostaneme od vedení regionu.

 

Plánujeme schůzku hráčů a jejich rodičů na pátek 12. září 2011 od 18.00 hod.

 

Pro případný nový zájemce hokejbalu jsou stále otevřený dveře a můžete se na nás obrátit buďto na zimním stadiou u Jana Šůchy nebo na tel. č. 739 244 153 na Václava Šůchu.

Hlavní sponzoři mládežnických týmů: