Buldoci nedokázali využít své převahy

V neděli vyrazila naše přípravka na turnaj do písku, kdeje čekal soupeř z Českých Budějovic. V prní třetině se kluci ještě rozkoukávali, ale povedlo se jim ne začátku třetí minuty vstřelit úvodní branku. Postupně zíkávali sebevědomí a míček měli většinu času pod kontrolou. Jejich snažení končilo většinou pod lapačkou budějovického gólmana. Až v závěru druhé třetiny navíšili skóre na 2:0. Soupeř se snažil o zvrat, ale většinu jejich snach dokázale spacifikovat stříbrská obrana. Brankář se tak skoro nešáhnul na míček. V závěru zápasu přidali Buldoci ještě jednu branku.

 

Konečný výsledek: HC Buldoci Stříbro - SK Pedagog Č. Budějovice 3:0 (1:0; 1:0; 1:0) střely: 22:11

 

V druhém utkání nastoupili stříbrští hráči proti hokejistům ze Sušice. Tak jako v předchozím zápase si Buldoci dokázali podržet míček. Bohužel pocelý zápas měli problém překonat gólamana. Pokud se jim to povedlo, tak gól nebyl uznán. Do vedení se dotali zasluhou sušického hráče, který ve snaze uklidit rychle míček z blískosti brankoviště, dal vlastní branku. Ve třetí třetině vyrobili Buldoci dva fauly, za které nasleduje v přípravkách trestné střílení. Bohužel gólma, který si celý zápas nešahnul na míček, neuspěl ani v jednom případě.
 

Konečný výsledek: TJ Sušice - HC Buldoci Stříbro  2:1 (0:0; 0:1; 2:0) střely: 7:25

 

Hodnocení trenéra: "Musím všechny kluky za předvedený výkon pochválit, každý odvedl kvalitní výkon. Je mi líto brankáře, který celý turnaj ztrávil osamocen v brance a nakonec dvě tresné střílení. Je to škoda. Byli jsme lepší, ale neměli jsme patřičné štěstí, tři tyčky, jedna branka po klaksonu, další neuznaná kvůli vysoké holy. Stáva se to. Přesto se nemají kluci za co stydět."

Hlavní sponzoři mládežnických týmů: