Neděle plná hokejbalu + fotky

Poslední zářijovou neděli jsme pořádali zahajovací turnaj přípravek. Rozpis turnaje se rodil dosti komplikovaně. Nejdříve jsme sami žádali o odložení jednoho zápasu z důvodu následujícího zápasu mladších žáků hned po skončení turnaje. Nakonec na turnaj nedorazil tým HC Písek a vše bylo zase jinak.

Turnaje záhájili týmy HBC Plzeň a TJ Tatran Třemošná, kteří předvedli velmi pohlednou hru. O výsledku rozhodl gól, který padl v polovině druhé třetiny do branky Plzně. Ačkoliv se plzeňští hráči snažil zkorigovat výsledek, brankář Krýsl jim to nedovolil.

Konečný výsledek: HBC Plzeň - TJ Tatran Třemošná 0:1 (0:0,0:1,0:0)

 

Do druhého zápasu nastoupili o poznání slapší celky Pedagog Č. Budějovice a TJ Sušice. Kluci se spíše seznamovali s hokejbalem  a hrou samotnou. Přesto byla vidět bojovnost a nasazení na obou stranách. Bohužel branky jsme se nedočkali.


Konečný výsledek: Pedagog Č. Budějovice - TJ Sušice 0:0 (0:0,0:0,0:0)

 

Do třetího zápasu naběhli domácí Buldoci proti Tatranu Třemošná. Zápas se odehrával v rychlém tempu a hráči si nedarovali kousek hřiště. Domásí však inkasovali gól do šaten v závěru první třetiny. Na začátku druhé třetiny než se stačil zorientovat stav skóre byl 0:2. S buldočí vervou bojovali dál a tlačili na soupeře a povedlo se jim snížit na 1:2. I když i natále se snažili o vyrovnání nedařilo se jim. Vyrovnávací branka padla až po závěrečné siréně.

Konečný výsledek: HC Buldoci Stříbro - TJ Tatran Třemošná 1:2 (0:1,1:1,0:0)

 

Posledním oficiálním utkání turnaje byl zápas Plzně a Sušice. V prní třetině předváděli celky docela vyrovnanou hru, ale s postupem času měli více ze hry plzeňští hráči. Snažili se o překonání sušickéhogólmana ze všech stran, ale bez výsledně. Sušice převážně vyhazovali míčky z obranného pásma a nakonec vybojovali bod za remízu.

 

Konečný výsledek: HBC Plzeň - TJ Sušice 0:0 (0:0,0:0,0:0)

 

Neoficiální tabulka:

P  Jméno                        zápasy    skóre     body

1. Tatran Třemošná             2           1:3          4

2. TJ Sušice                       2           0:0          2

3. Pedagog Č.Budějovice     1           0:0          1

4. HBC Plzeň                      2          0:1           1

5. HC Buldoci Stříbro            1          1:2          0

6. HC ŠD Písek - nehráli

Hlavní sponzoři mládežnických týmů: