Nadstavbová část MČR MŽ - Jih, Západ (1)

Nadstavbové části jsme se utkali s TJ ZKZ Horní Břízou, TJ Tatranem Třemošná, TJ Plzeň - Litice a HC ŠD Písek v bojích o 5.-9. místo. Zápasy se odehrávaly ve dvou hracích dnech v Písku a Horní Bříze.

Do Písku Buldoci přijeli s velkou motivací udržet si pozici tj. 6 místo a pokusit se o získání 5.místa. Tým byl ve skvělé bojovné náladě a vítězné vlně. V prvním zápase se kluci postavili proti tradičnímu soupeři, se kterým bohužel letos měli pasivní bilaci, takže bylo co vracet. První třetina byla velmi vyrovnaná. První branka přišla až v oslabení Buldoků, když Šilhán utekl břízecký obraně a z brejku skóroval.

Ve druhé třetině ho napodobil Bárta, když statečně vybojoval míček a z brejku navýšil na 2:0. Bříza dokázala v 21. minutě ještě snížit na 2:1, ale potom se hra začala také značně při ostřovat, hlavně díky slabšímu výkonu rozhodčího. Docházelo ke zbytečným střetům hráčů. To však byla voda na mlýn stříbrském celku, který za to ve třetí třetině vzal pnou parou.

Celý tým opravdu bojoval a nenechal soupeře chvíli v klidu. Branky začali padat v pravidelných intervalech. Nejdříve skóroval Hanzlík, potom Kopf (chybně v zápisu uveden Mráček), Mráček, Strnad a skóre zápasu uzavřel opět v oslabení Hanzlík. Horní Bříze se povedlo v závěrečné třetině pouze jedinkrát překonat výbrně chytajícího Kořínka.

TJ ZKZ Horní Bříza v. HC Buldoci Stříbro 2:7   (0:1,1:1,1:5) - více zde

Po obědě střbrské žáky čekal Tatran Třemošná. Zápas nezačal pro Buldoky nejlépe. Ačkoliv hra byla velmi vyrovnaná, v závěru první třetiny inkasovali branku. Přesto kluci nechtěli pomyslet na prohru a po změnách v sestavě, vyplývajících ze zdravotních potížích kapitána mužstva Hanzlíka, si získávali převahu. Branky na sebe nenechali dlouho čekat.

Hned na začátku druhé třetiny Buldoci otočili vývoj zápasu góly Polánky a Hanzlíka. Další slabou chvilku si vybrala Třemošná ve 32 minutě, když Šilhán a minutu později Hanzlík získali bezpečné vedení. Ve 35. minutě ještě skóroval srdnatý bojovník Kopf. Celkové stav zápasu korigovala Třemošná.

HC Buldoci Stříbro v. TJ Tatran Třemošná 5:2   (0:1,2:0,3:1)- více zde

Komentář trenéra: "Je velká škoda, že kluci se sehráli až v závěru sezóny. Pět vítězných utkáních v řadě je výborná bilance. První útok podává skvělý výkon, to samý se povedlo i ve druhém útoku. Kluci mají velkou chuť a jdou do zápasů naplno. to vše podpořené skvělým výkonem brankáře Kořínka. Trochu mi trápí zdravotní stan Hanzlíka, který má problémy se šlachami. Ve druhé zápase musel vynechávat a skracovat střídání. Skvěle ho zastoupil Šilhán."
 

Hlavní sponzoři mládežnických týmů: