Na Mečouny Buldoci nestačili

V neděli mladší dorost Buldoků čekal nepříjemný soupeř HBC Plzeň. Stříbrským se povedla opět první třetina k naprosté spokojenosti. Dokázali hrát vyrovnanou hru s plzeňskými Mečouny, navíc se po střele pravého křídla Martina Svobody se už ve 4. minutě dostali do vedení. Bohužel značně oslabená sestava domácích ztratila hodně sil v oslabeních jak úvodní třetině, tak především v dvojnásobném oslavení ve druhé části. Právě ve druhé třetině dokázali Mečouni otočit dvěma slepenými góly otočit stav utkání především díky zvýšenému tlaku a lepšímu pohybu na hřišti.

Na začátku závěrečné třetiny se Plzni povedlo odskočit na rozdíl dvou branek a i přes nabídnuté dvě přesilovky Buldoci už nenašli dostatek sil na případný zvrat v zápase. Naopak v poslední vteřině obdrželi při závěrečné hře bez brankáře gól do prázdné branky.

Hodnocení trenéra Václava Šůchy: „Všechny kluky musím pochválit za nasazení, které dali do zápasu. V dnešní sestavě, kdy nám chybělo sedm hráčů především ze zdravotních problémů, to byl nelehký úkol, i když úvod se nám povedl nad očekávání. Povedli se nám sehrát dobře oslabení, které nám však vzaly hodně sil. Pochválit musím Kubu Slámu v brance s 32 úspěšnými zákroky skvěle zastoupil Radka Sládka.“

HC Buldoci Stříbro – HBC Plzeň 1:4 (1.0,0:2,0:2)
Střely 21:36 Vyl. 5:2 Využ. 0:0 Br. v osl. 0:0

Hlavní sponzoři mládežnických týmů: