Mladší dorost skončil na 4. místě v extralize skupiny B

Tým mladšího dorostu HC Buldoci Stříbro dnes dohrál poslední zápas základní části extraligy. Bohužel ani tentokrát neuspěl proti plzeňským mečounům a prohrál 4:1 (2:0,1:1,1:0). V sezoně tým stříbrských mladíků odehrál několik povedených utkání, někdy klukům chybělo trochu toho pověstného "štěstíčka" a tak konečné 4. místo není ani neúspěchem, ale ani žádný překvapením. Bohužel mladý tým složený převážně z ročníků 2000-2002 nedokázal letos uspět proti velkým týmů z Plzně, Písku. Pouze 3. Kladnu dokázali stříbrští Buldoci ukořisti v posledním zápase dva body.

Nyní některé kluky čeká ještě finále MČR starších žáků, kde nastupují v dresu Snack Dobřany. Tu samou partičku čekají starty v reprezenci ČR U14 na turnaji "Výběrů krajů" a mezinárodním turnaji Pilsen Cup. A pokud projdou závěrečným sítem Adam Šilhán a Nicholas Kaňák na posledním přípravném kempu reprezentace U16, tak můžeme mít svého zástupce i na blížícím se Mistroství světa junioru v Anglii.

Všem hráčům děkujeme za předvedené výkony v letošní sezóně a přejeme v nadcházejícím měsíci hodně úspěchů na všech jmenovaných kolbištích.

Hlavní sponzoři mládežnických týmů: