Mladí Buldoci rozhodli až v nájezdech

V sobotu 27. února přivítaly naši žáci tým z Nejdku

Do utkání vstoupily lépe žáci Nejdku, když se podařilo Jonáši Matějkovi dvakrát překonat domácího Radka Sládka. V deváté minutě se poprvé radovali i domácí Buldoci, po přihrávce Radima Ebenhücha skóroval Tomáš Mráček. Nejdečtí ještě na chvíli odskočili na rozdíl dvou branek po střele Filipa Halapeje, ale Buldoci srovnali po střelách Tomáše Hanzlíka a Tomáše Mráčka.

Ve druhé třetině se Buldoci dostali do vedení po spoluprácí výše jmenovaných Tomášů. Další Tomáš, tentokrát Dvořák srovnal na 4:4. Filip Halepej dostal ve 30. minutě dostal naposledy mladý hokejisty z Nejdku do vedení. V poslední minutě druhé třetiny vyrovnal stav utkání Tomáš Mráček.

Ve třetí třetině se hra velmi vyrovnala. Škoda jen, že domácí nevyužili třech samostatných nájezdů, které následují v žákovském hokeji po faulu. A tak přišly nakonec vzájemné samostatné nájezdy, které Buldoci vyhráli 5:4.

 

HC Buldoci Stříbro – HC Nejdek 6:5 po SN

Třetiny: (3:3) (2:2) (0:0)

Branky domácí: 9. Mráček (Ebenhöch), 14. Hanzlík, 15. Mráček, 26. Mráček (Hanzlík), 36. Mráček – sam. nájezdy 2x Mráček, 2x Polánka, Ebenhöch

Branky hosté: 3. a 8. Matějka, 12. Halepej, 27. Dvořák, 30. Halepej – sam. nájezdy Dvořák, Matějka, č. 31, č. 55

Sestava domácích:
zleva první řada: Marek Kopet, Tomáš Tintěra, Martin Svoboda, Václav Doha, Václav Bárta, Radek Sládek
pruhá řada: Daniel Šůcha, Jiří Strnad, Miroslav Rytíř, Václav Polánka, Tomáš Mráček, Radim Ebenhöch, Tomáš Hanzlík

 

 

Hlavní sponzoři mládežnických týmů: