LH: Buldoci v druhém čtvrtfinále deklasovali PM2000 a jsou v semifinále.

Opět ve stejném nezvyklém čase Buldoci navštívili plzeňskou Kooperativa arénu a tady sehráli druhé čtvrtfinále s PM2000. Tentokráte Buldoci nepřipustili žádnou nečekanou situaci. Po zahajovacím buly přišel velký nátlak na plzeňskou branku, ovšem tolik očekávané góly se objevovaly jen zřídka. Vše se prolomilo v prostřední části, kdy domácí přidali dvě branky a soupeř rezignoval. Buldoci si  v závěrečné třetině pořádně zastříleli a hostům znepříjemnili sobotní dopoledne dvouciferným debaklem.  

HC BULDOCI - PM 2000   13 : 2 (3:0)(2:1)(8:1)

Branky: Polívka 2+1, Staněk1+2, Seknička 3+1, Šůcha 2+2, Černoch 2+0,Sládek 0+1, Dráždil 1+1, Bárta 1+0, Houdek 0+4, Červenka 1+0   za Buldoky

     Blahovec, Žáček  za hosty PM2000

Sestava: Packan, Houdek, Holák, Staněk, Šůcha, Bárta, Dráždil, Červenka, Černoch, Sládek, Seknička, Polívka.

„Diametrální rozdíl mezi oběma čtvrtfinále. Jako dva bratři, kteří mají jiné vlastnosti. Takový byl rozdíl mezi oběma zápasy. Jsem rád, že utkání proběhlo bez větších emocí. Rozhodčí Sýkora i ty malé řešil s bravurou, musím kvitovat. Kluci zápas zvládli a výsledek tomu napovídá.“komentoval utkání trenér Bobr.

Další střetnutí semifinále se uskuteční ve čtvrtek 21.března 2013 od 20:00hodin v Plzni v hale Kooperativy na Košutce!!!!!!!

Všechny fans srdečně zveme!!!

Hlavní sponzoři mládežnických týmů: