Hokejoví "umělci" měli štěstí

V uvolněném nedělním odpoledni,zajížděli Buldoci k mistrovskému utkání se Sokolem Díly na zimák do Tachova.Diváci a trenér ovšem byli nemile překvapeni,protože již ve druhé minutě o sobě dal vědět střelec z nejpovolanějších - Škultety 0:1.O pár okamžiků domácí srovnali důrazným Šůchou 1:1.Hosté přijeli dobře naladěni na ofenzivní vlně a po dokonalé kombinaci Soběharta se Škultetym posledně jmenovaný nedal Packanovi šanci 1:2.Do třetice Škultety uvolnil Smutného a bylo to od 10minuty 1:3. V 11min potrestali Buldoci faul hostů a snížili Holákem na 2:3 a hned za 20 sekund Dráždilem vyrovnali stav utkání na 3:3. Na začátku 12min byl sražen v brejku Staněk a po trestném nájezdu šli domácí poprvé do vedení4:3.V závěru hektické třetiny zvýšil Bureš po nádherné přihrávce Houdka na 5:3.

Buldoci ve druhé části zvýšili Staňkem a Černochem po asistencích Brunclíka a Houdka na 7:3.V této části nenechal Škultety nikoho na pochybách a také se vnutil do zápisu střelců a upravil třetinu na 7:4.

V závěrečné třetině skore narůstalo,ovšem na obou stranách,protože oba teamy si broukaly slogan z populárního filmu "Postřižiny",že to bylo krásné uvolněné nedělní odpoledne spojené se siestou.Ani oba golmani se nijak zvláště neukázali v dobrém světle.A tak konečný stav zápasu spadl do škatulky nepovedených se stavem hrůzných 10:8.

                                                                                                                                              (pb)

HC Buldoci - Sokol Díly  10:8 (5:3)(2:1)(3:4)

Branky : Šůcha,Holák,Dráždil,Staněk,Bureš(Houdek),Staněk(Brunclík),Černoch(Houdek),Holák(Staněk),

              Sládek(Staněk),Šůcha(Staněk) -

              Škultety4x(Smutný3x,Soběhart),Smutný2x(Škultety),Soběhart(Smutný),Blažek

 

Vyloučení: 1:3(využití 3:0)

 

Sestava HC Buldoci: Packan,Houdek,Bárta,Staněk,Šůcha,Brunclík,Dráždil,Červenka,Černoch,Sládek,Bureš,

                                    Panuška,Holák

 

Řekli po utkání:"V ten moment,kdy se zápas zlomil v náš prospěch,kluci nepochopitelně přestali bránit a zápasem jen  proplouvali.Polovinu třetí části jsme projeli na celé čáře.To by se nám mohlo pěkně vymstít s takovým soupeřem jako je Přimda aj.Prostě si to nemůžeme dovolit.Jediným kladem zápasu je využití všech přesilovek,které nám byli nabídnuty." konstatoval P.Bobr.

Hlavní sponzoři mládežnických týmů: