Bulldogs in Battle vyhrál Snus Star

V sobotu 8.6. uspořádali HC Buldoci Stříbro miniturnaj v hokejbalu, na který přijal pozvání spřátelený tým HBC Taurus Plzeň a Snus Stars vítěz loňského Bulldog Urban Street turnaj uspořádaného v rámci městských slavností na stříbrském náměstí.

V prvním duelu se utkali Buldoci s Taurusem, kde sice dokázali převážnou část hry mít míček na hokejce, ale produktivita střelby na branku se stala osudnou. Naopak Taurus ukázal, jak se využívají šance, a tak po zásluze vyhrál 4:1.

Ve druhém utkání na sebe narazili oba hostující týmy a zde až na pár ojedinělých šancí dominovali hráči Snus Staru. Výkonnostní rozdíl byl více než zřetelný o čemž vypovídal i výsledek 14:2.

Na závěr si zahráli domácí hokejbalisti s týmem, který je sestaven ze zkušených hráčů jen pro letní turnaje. První polovině zápasu si Buldoci vedli opravdu nad očekávání a do druhé části šli za stavu 1:3. Bohužel v závěru už dominovali na hřišti především hráči Snus Stars a rozsekali Buldoky taktéž 14:2.

Ti dle očekávání miniturnaj vyhráli, druzí skončil Taurus Plzeň a třetí domácí Buldoci.

Zhodnocení turnaje vedoucím týmu J. Růžičkou: „Turnaj jsme se nakonec rozhodli uspořádat především kvůli tomu, že do nově se tvořícího týmu pro nadcházející sezónu, přišlo několik nových hráčů, kteří by měli doplnit kádr postavený zejména na juniorech. Bohužel tento záměr vůbec nevyšel a turnaj jsme odehráli bez těchto hráčů. To nás mrzí daleko víc než samotný výsledek na turnaji.“

Trenér Václav Šůcha doplnil: „Stejně jako v sezóně, tak i na turnaji, nás trápí nízká produktivita a následná frustrace hráčů. První zápas jasně přehráváme soupeře a nakonec podlehneme rozdílem tří branek. Proti Snus Stars jsme hráli s velkým nasazením a brankář nás držel i ve vyslovených gólovkách. Bohužel ve druhé časti došlo k plánované výměně brankáře a ve hře jsme čím dál víc propadali. Soupeř nás přehrál na plné čáře. Do nové sezóny musíme hodně zapracovat především na soudržnosti týmu. Pokud budeme dostatečně trénovat a dokážeme se sehrát, tak věřím, že bude na čem stavět.“

Fotogalerie z turnaje >>> ZDE

Hlavní sponzoři mládežnických týmů: