Buldokům se hattrick nepovedl

Stříbrští Buldoci v sobotu 8. června pořádali 3. ročník hokejbalového turnaje starších žáků. Na zimní stadion do Stříbra se sjely hokejbalové týmy z Plzně, Dobřan, Stříbra a hokejové týmy z Tachova a Třemošné.

Turnaj odstartovalo „okresní derby“, kdy si to rozdali domácí Buldoci s hokejisty z Tachova. Vyrovnané utkání skončilo těsný rozdílem 3:2 pro stříbrské. V dalším utkání ukázali svoji sílu kluci z HBC Škoda Plzeň, kteří v průběhu zápasu jasně dominovali ve všech zápasech a nikomu nedali šanci. Po deštivých dnech sobotní sluníčko a nezvyklé vysoké teploty dali hodně zabrat všem hráčů, především pak gólmanům, kteří v kompletní výstroji zažívali opravdové peklo.

Všichni hráči si opravdu užili poslední týmový turnaj sezóny. Buldoci nedokázali navázat na předešlé ročníky, i když šanci skončit lépe jak na čtvrtém místě měli, především v utkání s HC Meteor Třemošná, kdy vedli 2:0. Bohužel nedostatečnou disciplínou o vedení přišli a v závěru po vyloučení kapitána za útočný faul inkasovali třetí branku.

Hodnocení trenéra a vedoucího mládeže HC Buldoci Stříbro Václava Šůchy: „Měli jsme velké obavy z předpovědi. Nakonec místo deště bylo pořádně horko. Kluci se museli chladit pod proudem studené vody. Na letošní turnaj dorazily opravdu hodně silné týmy a tak i čtvrté místo není nějaký velký neúspěch. Vezmu-li v potaz, že tři ze čtyř zápasů jsme hráli vyrovnaně se soupeřem a naše složení týmu je opravdu věkově i dovednostně pestré, tak mohu jen klukům poděkovat. Chci také poděkovat Komisy pro kulturu a sport města Stříbra, konkrétně panu Karlu Lukešovi za finanční podporu turnaje, kdy jsme mohli ocenit výkony všech týmů pěknými cenami.“

Turnajová tabulka:

  HC Buldoci Stříbro HC Tachov HBC Škoda Plzeň HC Meteor Třemošná TJ Snack Dobřany skóre body poř.
HC Buldoci Stříbro  

2:1

3:11

2:3

2:3

9:18

3

4.

HC
Tachov

1:2

 

0:6

1:2

1:5

3:14

0

5.

HC Škoda Plzeň

11:3

6:0

 

2:0

4:1

23:4

12

1.

HC Meteor Třemošná

3:2

2:1

0:2

 

0:3

5:8

6

3.

TJ Snack Dobřany

3:2

5:1

1:4

3:0

 

12:7

9

2.

Nejlepší střelec: Tomáš Hanzlík (HC Buldoci Stříbro)
Nejlepší brankář: Jan Cígler (HBC Škoda Plzeň)

 

Hlavní sponzoři mládežnických týmů: