Buldoci přivezli do Stříbra zlatý pohár

Ve středu čekalo stříbrské reprezentanty ze zlatého výběru Plzeňského kraje do 15 let přivítání místostarostou Karlem Lukešem na stříbrské radnici.

Místostarosta ocenil výkony stříbrských hráčů Josefa Kořínka, Ondřeje Slámy, Adama Šilhána, Daniela Šůchy, také pogratuloval k úspěchu stříbrskému trenéru Václavu Šůchovi, který působil v krajském výběru jako asistent trenéra. Z radnice poté místostarosta Lukeš doprovodil mladé Buldoky k ředitelům stříbrským základních škol a tříd hráčů, kde před svými spolužáky prezentovali největší triumf sezóny.

Josef Kořínek (brankář) řekl k turnaji: „Byl to nádherný pocit. Turnaj se nám povedl. Hned bychom se všichni vrátili zpět.“

Výběr Plzeňského kraje o víkendu vyhrál republikový turnaj krajských výběrů do 15 let – Pohár hlavního města Prahy v hokejbalu, který se konal na zimním stadion Eden. Plzeňský výběr pod vedením Libora Hrubého a Václava Šůchy prošel dvoudenním turnajem bez ztráty jediného bodu a po finálové výhře na Reprezentací ČR U14, zvedl nad hlavu Zlatý pohár.

Hlavní sponzoři mládežnických týmů: