Buldoci udělali první krok do finále

V první jarní den bylo určeno k sehrání semifinále mezi domácími HC Coyotes a HC Buldoci. Zápas se rozvíjel velmi nepříznivě, neboť hned v úvodu po ukázkové spolupráci, šli do vedení Coyotes. Hra měla výborné tempo a hrál se hokej dobré úrovně. Renomovaní „nováčci“ v domácích dresech dostávali hosty do nepříjemných situací a vše zachraňoval gólman hostí s bojovně naladěnou obranou vedenou Houdkem a Dráždilem. Přesto si vybrali Buldoci slabou chvilku v podobě čtyřminutovky, v které inkasovali tři branky. Neúnavným nasazením, se ale podařil Buldokům husarský kousek. Obdobně během pěti minut otočili nepříznivý stav a ujali se vedení v zápase. V závěru se nepovedla rozehra gólmanovi domácích a zkušený Staněk nemilosrdně potrestal jeho počin. V koncovce zápasu nepřinesla kýžené ovoce ani závěrečná power-play, kdy domácí opuštěnou branku netrefil Sládek. Ovšem vítěznou radost to nezkazilo. Buldoci mají náskok pro odvetu.

HC COYOTES - HC BULDOCI    5 : 7 (1:2)(4:0)(0:5)

Branky: Staněk3+0, Seknička 1+1, Šůcha 0+1, Černoch 2+1, Sládek 1+1, Houdek 0+2, Dráždil 0+1 za hosty HC Buldoci

Sochor 2+0, Procházka 1+2, Spousta 1+0, Hájek 1+0  za domácí HC Coyotes

Sestava: Packan, Houdek, Holák, Staněk, Šůcha, Beneš, Dráždil, Červenka, Černoch, Sládek, Seknička, Panuška, Bárta, Brunclík, Polívka

 „Opravdu těžké utkání. Soupeř disponoval velmi kvalitním kádrem, se kterým se dosud nepředstavil. Podařilo se nám hodně zlepšeným výkonem a s trochou dávky štěstí vydolovat vítěztví.“promluvil k utkání trenér Bobr.

Hlavní sponzoři mládežnických týmů: