Buldoci Stříbro - Sokol Kanice 10:3 (1:0,4:1,5:2)

V krásném nedělním večeru 10.10.2010 si naši hokejoví kluci rozehráli hokejové klání s neznámým soupeřem HC Sokol Kanice.Rovněž tento duel začal poněkud opatrně.Ale v 7.min se produktivní Staněk ještě zastřeloval,když svatyně hostů zela prázdnotou..těsně vedle.Bojový prapor tentokráte zvedl Sládek,jež dravým průnikem vyslal golmanovi svou vizitku,kterou s problémy kryl.Ovšem na dorážku Holáka nestačil1:0.Tímto stavem skončila i 1.třetina.

Hned po zahajovacím hvizdu další části hry zatáhl kotouč Staněk do útočného pásma uvolnil Šůchu a ten zblízka rozvlnil síť podruhé 2:0.Třetí gol na sebe nenechal dlouho čekat.Bobr našel rozjetého Šůchu ten neomylně Staňkovi a posledně jmenovaný nedal brankařovi šanci 3:0. Na tento gol odpověděli hosté a snížili Kapitánem na rozdíl dvou branek. Minutu poté však opět kombinace Buldoků měnila skore 4:1 Staněk přihrával Šůcha.Oba si to zopakovali ještě v 36.minutě 5:1 a zakončili 2.třetinu.

Závěrečné dějstvi nepřineslo žádnou změnu,kromě narůstajícího brankového ůčtu u hostů.Postupně se do černého trefili Dráždil po přiťuknutí Panušky,Staněk opět ve spolupráci se Šůchou a Bárta po pasu Houdka. Až nyní se probudili hosté a hned dvakrát využili chyb našich zadáků Heriánem a Kapitánem v jedné minutě.Konečnou podobu výsledku dala další souhra Šůchy a zakončujícího Staňka a v poslední minutě nájezd Houdka,který zakončil opět Bárta a završil tolik líbivou "desítku" golů v síti hostů 10:3.

Další dobrý výsledek se soupeřem, který ovšem Buldoky neprověřil,ale připravil na těžší chvíle,které určitě přijdou.Třeba hned příště,kdy náš team změří síly s Nýrskem,které je nedaleko hokejových Klatov.                                                                                            (pb)

 

 

Branky domácí: 12:26 Holák Michal (Sládek), 18:59 Šůcha Jan (Staněk), 20:03 Staněk, 23:07 Staněk (Šůcha), 35:52 Staněk (Šůcha), 40:08 Dráždil Karel (Panuška), 44:43 Bárta (Houdek), 46:08 Staněk (Šůcha), 49:59 Staněk (Šůcha), 52:57 Bárta 
Branky hosté
: 22:56 Kapitán Martin (Herian Jakub), 48:51Herian Jaroslav ml. (Herian Jakub), 49:12 Kapitán Karel (Herian Jakub) 
Vyloučení 2:1

Sestava:Packan,Dráždil,Bobr,Staněk,Šůcha,Černoch,Houdek,Červenka,Holák,Sládek,Panuška,

                            Bureš,Brunclík,Bárta,Polívka

Hlavní sponzoři mládežnických týmů: