Stříbrští buldoci slavili další vítězství

Buldoci  v sobotu 15.5. měli na programu svůj druhý zápas v 1. lize inline hokeje.

Na své „domácí ploše" v Plzni přivítali tým Spartak Soběslav. Oproti minulému utkání vstoupili Buldoci do tohoto zápasu s odhodlaností získat další body. Ze zdravotních důvodů nemohl nastoupit jeden z klíčových hráčů Jaroslav Houdek.Na začátku první části hry došlo ke zranění obránce Matěje Sýkory, který musel odjet do nemocnice na ošetření. To buldokům nepomohlo a museli  pokračovat v utkání se značně oslabenou obranou. Utkání probíhalo celkem vyrovnaně, kdy měli chvílemi navrch soběslavští. Většina jejich akcí skončila na opět výborně chytajícím Dudíkovi. Po třech čtvrtinách byl stav 4:1 pro Buldoky.
Do poslední čtvrtiny hry vstupovali s pocitem dostatečného vedení a jejich hra byla více než vlažná a bez potřebného nasazení, čehož hráči Soběslavi ihned využili a postupně snižovali skóre. Nakonec Buldoci byli rádi, že uhájili těsné vítězství  5:4 a získali další tři body.
 

Trenér Pavel Bobr řekl k zápasu: „Z Dudíkovo výborného výkonu byli  soběslavští doslova nešťastní. Dobře zahrál i Martin Sládek - byl u 4 z 5 vstřelených branek.

Brankář Tomáš Dudík: „Dnes můžu děkovat hlavně ´Tomu nahoře´. Celý zápas někdo za mnou zvolnil (smích – pozn. autora: soupeř trefil min. 5x tyč branky). Už dlouho jsem se tolik nezapotil.


HC Buldoci Stříbro vs. IHC Spartak Soběslav 5:4
Čtvrtiny: (0:0) (2:0) (1:1) (2:3)

Tresty: 3:0
Branky: 13. Reiss (Sládek), 22. Mrkvan, 34. Mrkvan (Sládek), 39. Sládek (Reiss, Bárta), 45. Sládek - 33. Sedlák, 41. A. Přibyl (Macháček), 44. M. Přibyl (A. Přibyl), 47. M. Přibyl

Hlavní sponzoři mládežnických týmů: