Bronz z pražského turnaje

První den turnaje O pohár starosty Prahy 13 dopadl celkem dobře. Jihlavu jsme porazili 2:0, s favorizovaným Kladnem nám utekl začátek díky přehnanému respektu a v závěru již jsme nestihli vyrovnat. I přes prohru 2:3 pěkný zápas. V posledním zápase s Kovo Praha kluci měli zápas po celý čas pod kontrolou, vyhráli 4:0. Poté co jsme se ubytovali ve "slamu" přesunuli jsme se do Metropole Zličín.
Večeře a návštěva bowlingu byla fajn. Sice kuželky moc nepadaly, ale zábava byla parádní.
 
V neděli jsme odehráli pěkné utkání s domácím Kertem Praha. Zápas skončil remízou 1:1. Poslední utkání s Mostem bylo v první půlce velmi vyronané, ale poté co jsme vstřelili branku, získali jsme převahu. Konečný výsledek byl 2:1. Škoda, že jsme neuhájili v posledním zápase čisté konto, ta jedna branka nás připravila o stříbrný pohár. Kluky, ale musím pochválit. Po oba dny předvedli velmi dobrý výkon. Brankář Radek Sládek byl navíc vyhlášen nejlepším gólmanem turnaje.
Turnaj byl pro nás výborným startem do sezóny, kluci se mohli lépe sehrát a vyzkoušet nové sestavy. Také jsme uvítali vyzkoušet si po nějaké delší době asfaltové hřiště. Pořadatele připravili pěkný turnaj, který proběhl v klidné atmosféře a za letního počasí. Nyní nás čeká již sezóna a doufám, že si v ní povedeme také tak dobře.

 

 

Soupiska: R. Bubeníček, R. Sládek - D. Šůcha, Š. Marek, M. Kopet, P. Hrad - M. Krejčí, J. Kalčík, V. Bárta, L. Homolka, M. Svoboda, J. Kopf, M. Rejda, L. Bubeníček, T. Tintěra

více: pohar.kert-park.cz | https://kert-park.cz/pohar-starosty-prahy-13-ovladlo-kladno-kert-park-skoncil-druhy/

 



 

Hlavní sponzoři mládežnických týmů: