Brankáři si dali dostaveníčko ve Stříbře

 Druhou zastávkou série jednodenních kempů brankářské hokejbalové školy pod vedením Martina Komárka a Onřeje Almašiho se stalo Stříbro. Domácí Buldoci se snažili připravit maximální zázemí (hlavně dobré počasí) pro 18 brankářů nejen z regionu, ale i ze vzdálenějších míst. Byli zde vidět gólmani všech věkových kategorií z Pardubic, Prahy, Berouna, Blatné, Plzně. Samozřejmě nechyběli ani domácí brankáři. Nejmladším účastníkem kempu byl pětiletý Adam Míkovec (HC Buldoci Stříbro – minipřípravka).

Dopoledne čekal brankáře společné kondiční cvičení, které samozřejmě bylo zaměřené především na specifické pohyby brankářů a také na postřeh. Odpoledne se účastníci rozdělili na dvě skupiny podle věku, ve kterých se někteří učili, jiní zdokonalovali brankářské dovednosti.

Do Stříbra zavítal tento svazový projekt vůbec poprvé. Věříme, že pro většinu mladých gólmanů to byl příjemně strávený den na západě Čech a že se sem vrátí na stejnou nebo podobnou akci, které pořádá Českomoravský svaz hokejbalu. Více informací najdete na webových stránkách svazu https://www.cmshb.cz/mladez

 

  více fotek najdete ZDE

Hlavní sponzoři mládežnických týmů: