Bodovali pouze Buldoci na hostování

V sobotu 19. září nastoupil mladší dorost proti favorizovanému týmu z Písku. První polovina zápasu byla velmi vyrovnaná a skoré se měnilo, když Buldoci využili přesilovku. Hostující celek byl však trpělivý a čekal na chybu soupeře. Ten se jí dopustil v závěru druhé třetiny, kdy šel do oslabení po zákroku v obraném pásmu. Písečtí využil svého přečíslení a skóre zápasu vyrovnali. Hned na začátku třetí třetiny hosté trefili odkrytý pravý horní růžek Kořínkovi branky, který měl zakrytý výhled několika hráči před sebou. Písek nedlouho na to si pojistil dvoubrankovým rozdílem vedení v zápase, které si bezpečně pohlídal.

Hodnocení trenéra Václava Šůchy: „Zápas měl dobrou úroveň. Myslím, že se všem přihlížejícím musel líbit. Bohužel jsme mi nedokázali proměnit gólové šance, především v první půli zápasu. Stále nás trápí malá střelecká produktivita, o čemž svědčí pouhých 18 střel na branku soupeře.“

HC Buldoci Stříbro — HC Švantlův Dvůr Písek 1:3 (0:0, 1:1, 0:2)
Střely: 18:18 Vyloučení 3:3 Využití přesilovek 1:1 Oslabení 0:0

V neděli A-tým vstoupil poprvé do zápasu ve 2. Národní hokejbalové lize proti SK Horní Bříze A. Obdobně jako v sobotním duelu mladšího dorostu dlouho vydržel bezbrankový stav. Skóre se měnilo až ve třetí třetině, když se rychlé hosté ujali dvoubrankového vedení. Buldoci korigovali v závěru po samostatné akci Ondry Slámy (MD) ve vlastním oslabení, který proběhl celým hřiště a suverénně překonal gólmana hostí. K vyrovnání zápasu Buldokům nepomohlo ani vyloučení Holáka za bránění ve hře.

Hodnocení asistenta trenéra Radka Burdy: „I když jsme prohráli, tak jsme nehráli špatně. Škoda jen, že nehráli kluci z hokejového „A“. To by naše hra vypadala trochu jinak.“

HC Buldoci Stříbro — SK Horní Bříza 1:2 (0:0, 0:0, 1:2)
Střely: 21:22 Vyloučení 6:4 Využití přesilovek 0:1 Oslabení 1:0

O víkendu ještě hráli a také bodovali Buldoci, kteří jsou na hostování v Dobřanech v kategorii starší žáci a mladších žácích Třemošné. V Dobřanech si připsal svůj první hattrick Martin Rejda, resp. 4 góly a Tomáš Tintěra dal 1 branku v zápase proti Jindřichovo Hradci, který padnul 10:1. V Třemošné pak přispěli k vítězství Matyáš Krejčí (2+1) a David Němčák (1+0) nad Kladnem 4:3.

Hlavní sponzoři mládežnických týmů: