Ani přípravka nezaváhala

Hráči nastupující i za mladší žáky povzbuzeni středeční výhrou nad Liticemi, šli do čtvrtého turnaje s velkou chutí po vítězství.

V prvním zápase se postavili proti Datlům z Blatný, se kterými v prvním kole remízovali 2:2. Velmi brzy dostali příležitost se dostat do vedení, když po odpískaném faulu bylo nařízeno samostatné střílení. Svoboda si bravurně podal brankáře a neminul. Bohužel v též třetině neminul ani soupeř skulinu mezi tyčkou a betony stříbrského gólmana.

Ve druhé třetině se povedlo Buldokům opět dostat do vedení. Postupně získavali stříbrští hráči na sebevědomí a více kombinovali. Ve třetí třetině se dostali do dvoubrankového vedení, které málem ztratili po samostatném střílení blatenských. Naštěstí soupeř přestřelil branku a čas neúprostně utíkal ve prospěch Buldoků.

Buldoci Stříbro – Blatná Datels 3:1 (1:1,1:0,1:0)

 

Po vydatném společném obědě se pustili Buldoci do Pedagogů. Od samého začátku měli více ze hry. Všichni s velikým nasazením bojovali a soupeře nepouštěli do větších šancí. Mezi střelce se zapsal svým gólem i nejmladší hráč týmu Němčák (2005). Gólman Krejčí si vychytal druhou nulu. Na klucích byla vidět obrovská radost z dalšího vítězného tažení.

SK Pedagog Č. Budějovice – Buldoci Stříbro 0:5 (0:1,0:2,0:2)

 

 

Hlavní sponzoři mládežnických týmů: