Buldoci nezvládli třetí třetinu

V posledním kole podzimní části podlehli mladší dorostenci stříbrských Buldoků favorizovanému celku Plzně vysoko 6:1, když svojí nedisciplinovaností ve třetí třetině nabídli soupeři snadné vítězství.

V úvodu zápasu se domácí celek dostal dovedení po střele, která prošla skrumáží před brankou. Přestože mečouni měli na hřišti herní převahu, dokázali stříbrští držet krok i tempo. Na začátku druhé části po chybě v obranném pásmu Buldoků domácí navýšili vedení. Buldoci zareagovat v nabídnuté přesilové hře, když po střele Šůchy usměrnil Bárta odražený míček do branky. Buldoci však zopakovali stejnou chybu v obranném pásmu jako při druhé brance a zkomplikovali si jakékoliv naděje na lepší výsledek.
Třetí třetinu se Buldoci nedokázali držet pokynů trenérů a dopouštěli se zcela zbytečných faulů, které soupeř nekompromisně trestal a s přehledem si připsal jednoznačné vítězství.

Hodnocení trenéra Václava Šůchy: „V první řadě mě mrzí nedisciplinovanost našich hráčů, čímž pohřbili jakkoliv se poprat o lepší výsledek. Bohužel se to odráží od skutečnosti, že již měsíc nemáme možnost trénovat na domácím hřišti a trénink v tělocvičně nestačí. Budeme muset přehodnotit, zda za současných podmínek u nás a na druhé straně vývoje hokejbalového prostředí, zda má smysl v budoucnosti pokračovat s hokejbalem ve Stříbře. Vezme-li v potaz že od listopadu do března nemáme k dispozici hřiště, tak nedokážeme držet krok s ostatními týmy.“

HBC Plzeň — HC Buldoci Stříbro   6:1 (1:0, 2:1, 3:0)
Střely: 31:15 Vyloučení: 3:6 Využití přesilovek: 2:1 Oslabení: 0:0

Hlavní sponzoři mládežnických týmů: